Menu Sluiten

Onderhouden Koelinstallatie

Bij Cooleos willen we installaties leveren die werken. We doen dit door toepassing van brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg. En alles op een maatschappelijk verantwoorde manier met oog voor mens en milieu.

Koeling kent voor ons geen geheimen

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden uw koelinstallatie. Hiervoor werken we hoofdzakelijk met natuurlijke koudemiddelen. Elke installatie is voor ons uniek. Van bij het ontwerp betrekken we u, om zo tot de beste oplossing te komen.

Koeltechniek

Aangezien alles in eigen beheer gebeurt kunnen we vanaf het ontwerp inzetten op de optimalisatie van het energieverbruik rekening houdend met warmterecuperatie. Vanuit onze praktijkkennis ontwerpen we de installaties zodat mogelijke stilstanden voor bv het onderhoud of inspectie tot een minimum worden herleid.

Onze missie

Bij Cooleos willen we installaties leveren die werken. We doen dit door toepassing van brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg. En alles op een maatschappelijk verantwoorde manier met oog voor mens en milieu. Installaties die zo zuinig mogelijk werken, waar u op kan vertrouwen en waar geen onnodige uitval bij komt kijken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact op en we lichten dit graag vrijblijvend toe.

03298920329892

More info

tags: Installeren Koelinstallaties – Kantoorgedeeltes Verwarmen – Koeling – Koelinstallaties – Koelinstallaties Ontwerpen – 

Wenst u meer info over onderhouden koelinstallatie kijk dan vlug op https://www.cooleos.be | Onderhouden Koelinstallatie

Automatisatie | Piping | Koelen | Koeltechnieken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Onderhouden koelinstallatie

airco mb meer weten bel .. Spring naar inhoud home airconditioning warmtepomp luchtreinigers contact u bevindt zich hier home raquo airconditioning raquo airco onderhoud airco onderhoud en herstelling wij raden onze klanten aan om keer per jaar een airco onderhoud te laten uitvoeren.hierdoor verlengt u niet alleen de levensduur van uw installatie maar blijft deze ook energiezuinig. Daarnaast zorgt u er ook voor dat uw airco klaar is voor de piekmomenten op warme dagen. Wanneer heeft uw airco onderhoud nodig uw airco heeft een onderhoud nodig als deze n van volgende symptomen vertoont verminderde koeling of verwarming slechte geurtjes binnen in huis of kantoor verhoging van het energieverbruik niet werking of panne van het toestel wat gebeurt er precies tijdens een ond.

infotwscoolservice.be over ons realisaties jobs contact offerteaanvraag airco toggle navigation home koeltechnieken airconditioning industrile koeling koel en vriescellen ventilatie verwarming service amp onderhoud service amp onderhoud flexibele service en onderhoud na de installatie van je koeling verwarming of ventilatie schakelen we over naar een volgende fase die van een flexibele service en onderhoud onderhouden koelinstallatie vlug rendement Onze producten zijn duurzaam dat uiteraard maar een regelmatige checkup van je installatie blijft belangrijk. Als proactieve partner werken we met transparante onderhoudscontracten. Zo bieden we jaarlijks onderhoud lekdetectie snelle herstellingen een uservice en een antwoord op al je vragen rond koeling en verwarming. Onderhou.

De discipline van Onderhouden koelinstallatie

home airconditioning klimaattechniek service onderhoud over ons contact storingen service onderhoud . Onze dienstnaverkoop beschikt over vakbekwame techniekers in airconditioning ventilatie verwarming sanitaire en koelinstallaties. Zij verzorgen het onderhoud en de herstellingen aan uw installatie zodat u ook na de oplevering van uw project nog steeds op ons kan rekenen. De laatste tien jaren is er heel wat technologische vooruitgang geboekt in onze sector. Wij zijn steeds blijven investeren in het opleiden van onze medewerkers zodat zij beschikken over de nodige attesten certificaten en voldoende kennis hebben van de producten waarmee wij werken. Sinds juni trad een nieuwe wet met betrekking tot de verwarmingsinstallaties voor het vlaamse gewest in werking. Het resultaat is dat alle stooktoestellen op vloeibare brandstof een jaarlijks onderhoud moeten krijgen. Voor toestellen op gasvormige brandstof is dit om de twee jaar Een beschouwing over onderhouden koelinstallatie Het onderhoud dient te worden uitgevoerd door een erkend technicus voor vloeibare of gasvormige brandstoffen. V.