Menu Sluiten

Aanbeveling Koeltechniek

Bij Cooleos willen we installaties leveren die werken. We doen dit door toepassing van brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg. En alles op een maatschappelijk verantwoorde manier met oog voor mens en milieu.

Koeling kent voor ons geen geheimen

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden uw koelinstallatie. Hiervoor werken we hoofdzakelijk met natuurlijke koudemiddelen. Elke installatie is voor ons uniek. Van bij het ontwerp betrekken we u, om zo tot de beste oplossing te komen.

Koeltechniek

Aangezien alles in eigen beheer gebeurt kunnen we vanaf het ontwerp inzetten op de optimalisatie van het energieverbruik rekening houdend met warmterecuperatie. Vanuit onze praktijkkennis ontwerpen we de installaties zodat mogelijke stilstanden voor bv het onderhoud of inspectie tot een minimum worden herleid.

Onze missie

Bij Cooleos willen we installaties leveren die werken. We doen dit door toepassing van brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg. En alles op een maatschappelijk verantwoorde manier met oog voor mens en milieu. Installaties die zo zuinig mogelijk werken, waar u op kan vertrouwen en waar geen onnodige uitval bij komt kijken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact op en we lichten dit graag vrijblijvend toe.

03298920329892

More info

tags: Installeren Koelinstallaties – Kantoorgedeeltes Verwarmen – Koeling – Koelinstallaties – Koelinstallaties Ontwerpen – 

Wenst u meer info over aanbeveling koeltechniek kijk dan vlug op https://www.cooleos.be | Aanbeveling Koeltechniek

Automatisatie | Koeltechnieken | Koelen | Piping | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbeveling koeltechniek

home producten wat doen we projecten contact dehands privacy policy contact privacy policy home privacy policy privacybeleid we zijn erg blij dat u interesse heeft getoond in onze onderneming aanbeveling koeltechniek leverancier Gegevensbescherming heeft een bijzonder hoge prioriteit voor het beheer van cool rent services bvba. Het gebruik van de internetpaginas van cool rent servis bvba is mogelijk zonder enige aanwijzing van persoonsgegevens als een betrokkene echter via onze website speciale zakelijke diensten wil gebruiken kan de verwerking van persoonsgegevens noodzakelijk worden bekijk onze keuze in aanbeveling koeltechniek Als de verwerking van persoonsgegevens noodzakelijk is en er geen wettelijke. basis is voor een dergelijke verwerking vragen we doorgaans .

.

Meer informatie over Aanbeveling koeltechniek

.